Condicions de compra

Preus

Els preus que apareixen a la nostra botiga inclouen l’IVA. Tots els preus són vàlids excepte error tipogràfic.

Procés de compra

Selecciona el producte que desitgis comprar a través del nostre menú Botiga .

 • Prem el producte que t’interessa per visualitzar la seva fitxa, en la qual podràs veure les fotografies del producte amb detall, la seva descripció, les mides disponibles, etc.
 • Si vols comprar un producte, feu clic sobre el botó AFEGIR A LA CISTELLA.
 • A continuació pots seguir comprant o anar a VEURE CISTELL per processar la comanda o FINALITZAR COMPRA.
 • Si vols comprar més productes a Joan Rovira , repeteix el procés fins afegir tots els productes que vulguis a la teva cistella.
 • Per finalitzar la teva compra, has d’accedir a la CISTELLA i clicar sobre CONFIRMAR.
 • A la pàgina DETALLS DE LA COMANDA completa les dades de facturació i adreça de lliurament i processa el pagament fent clic en REALIZAR EL PEDIDO.
 • Rebràs per email la confirmació de la teva compra amb un resum de la mateixa.

Pagament, preparació i enviament

El paquet es prepararà i expedirà un cop confirmat el pagament.

Enviament

El termini de lliurament indicat fa referència és a partir del moment en que el paquet surt de la nostra botiga:

 • Península i Balears: 48-72 hores.
 • Pots consultar les condicions d’enviament per a d’altres destinacions.

El paquet es lliurarà a l’adreça que ens indiquis.
En el cas que l’article sol·licitat no estigués disponible, t’informarem tant aviat com sigui possible de la data de disponibilitat.
Joan Rovira no es responsabilitza de la demora en el lliurament ocasionada per l’empresa de missatgeria o causes conjunturals.

Devolució de productes

Devolucions en exercici del dret a desistir de la compra

Tots els productes comprats a Joan Rovira podran ser retornats i reemborsats sempre que ens comuniquis la teva intenció de tornar el/s producte/s adquirit/s dins d’un termini màxim de 7 dies hàbils comptats des de la data de lliurament i que es compleixin la resta de les condicions establertes en aquest apartat.

Joan Rovira només acceptarà devolucions que compleixin els següents requisits:

 • S’ha d’incloure una còpia de l’albarà de lliurament dins del paquet, on a més es marquin els productes retornats i el motiu de la devolució. Després d’examinar l’article et comunicarem si tens dret a la devolució de les quantitats abonades, pel / s articles comprat / s.
 • NOMÉS es retornarà l’import del / s article / s, i no l’import de les despeses d’enviament. La devolució s’efectuarà al més aviat possible i, en qualsevol cas, dins el termini de 30 dies des de la data en què hagis notificat la teva intenció de desistir. La devolució de l’import s’efectuarà en la mateixa targeta de crèdit que es va utilitzar per pagar la compra. Aquestes dades s’han d’enviar pel client per correu electrònic. No és procedent el canvi o devolució d’aquells productes que no estiguin en les mateixes condicions en què s’hagin rebut, o que hagin estat usats més enllà de l’obertura del producte o d’aquells articles personalitzats.

Aquesta disposició no afecta els drets reconeguts al consumidor per la legislació vigent.

Devolucions de productes defectuosos

En els casos en què consideris que en el moment del lliurament el producte no s’ajusta al que estipula el contracte, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres de forma immediata per mitjà del nostre E-Mail de contacte: joanroviramusic@gmail, facilitant les dades del producte així com els desperfectes que pateix.

Un cop rebuda la notificació, ens posarem en contacte amb tu per informar-te sobre com has de procedir, i a través de quina agència de missatgeria ho has de fer.

Si us plau, torna l’article usant el seu embolcall original a més de qualsevol altre material que pogués acompanyar-lo.

Un cop rebuda la mercaderia a retornar, procedirem a examinar detingudament el producte retornat i et comunicarem per e-mail dins d’un termini raonable si és procedent la devolució o substitució del mateix (si escau). La devolució o substitució de l’article s’efectuarà el més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 30 dies següents a l’enviament del correu electrònic on et confirmem que és procedent la devolució o substitució de l’article no conforme.

En el cas que no es pugui substituir el/s producte/s, les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats, a causa d’alguna tara o defecte, quan realment existeixi, et seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament incorregudes per lliurar-te l’article i els costos en què haguessis incorregut per tornar-nos-el.

Les devolucions i les anul • lacions parcials donaran lloc a reemborsaments parcials, de la quantitat total abonada per la comanda íntegra.

Les despeses de transport no seran retornades en cas que la devolució sigui parcial. La devolució s’efectuarà pel mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra, mitjançant transferència bancària a un compte on el titular de la mateixa sigui la persona que va fer la comanda, o mitjançant un bo descompte per a una futura compra.

Si tens cap dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre correu joanroviramusic@gmail.